De locatie van De Strandhut

De Strandhut ligt aan strandslag Paal 20 bij badplaats De Koog. De uitgestrekte zandstranden zijn zeker een bezoek waard. Natuurlijk is er ook in en rond de De Koog van alles te beleven.

In de gezellige Dorpsstraat vindt u allerlei winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Tijdens de zomer wordt er elke dinsdag een leuke markt georganiseerd. In de weekenden zijn er vele muziekfestivals met live-optredens. Ook de kermis en het circus weten hun weg naar De Koog te vinden!

Voor wie liever de natuur intrekt of graag wil sporten, zijn er volop mogelijkheden. Het bos heeft talloze fiets- en wandelpaden, die u langs mooie plekjes voeren. In Ecomare bij De Koog is veel meer te zien dan alleen de zeehonden. De waterzaal, natuurexposities en duinwandelingen geven u een beeld van de Texelse natuur. Sportievelingen kunnen terecht in de Koger maneges en op de tennis-, bowling- of kartbaan. Natuurlijk is het ook prima zeilen en surfen op de Noordzee.

Zelfs een stukje cultuur hoeft niet te ontbreken op uw vakantie. In de Koger galerie en beeldentuin zijn prachtige kunstwerken te bewonderen.